Začetek prodaje vstopnic!

22.11.2021

Danes se uradno začenja prodaja vstopnic za 18. Animateko!

Vstopnice, skupinske vstopnice in pakete lahko kupite na blagajni Kinodvora, na kinodvor.kupikarto.si, pa tudi na blagajni Slovenske kinoteke ter na spletni strani mojekarte.si.

 

Letos vam poleg posamičnih vstopnic ponujamo tudi posebne pakete:

Kinodvor: Paket 4 V VRSTO: 16,00 EUR (ogled vseh štirih projekcij Tekmovalnega programa ali ogled vseh štirih projekcij Svetovnega jagodnega izbora)

Slovenska kinoteka: Paket 4+1: pri nakupu štirih vstopnic za štiri različne projekcije dobite peto vstopnico brezplačno.

Povsod: POSEBNA POLNOLETNA PONUDBA: vsem, ki v letu 2021 praznujete 18 let, ob vsaki kupljeni vstopnici eno podarimo.

 

Natančne informacije o cenah in vstopnicah so vam na voljo tule: http://archive.animateka.si/2021/vstopnice/

***

Blagajni v Kinodvoru in Slovenski kinoteki se odpreta eno uro pred prvo projekcijo in sta odprti do začetka zadnje projekcije.

Katalog bo za 3,00 EUR na voljo od 26. novembra dalje.

 

 

ANIMATEKA EXTENDED: SPLETNE PROJEKCIJE

Del programa bomo tudi letos prikazali na spletu – tam bodo na ogled vsi tekmovalni programi (Tekmovalni program I, II, III in IV, Program Mladi talenti Evrope I-V ter Slonov tekmovalni program I, II, III) ter programa CEE Animation Talents 2021 in Festivalska mreža CEE Animation: Kolesarji, živalski boji in pralni stroji.

Posamične vstopnice in pakete, pa tudi celotne spletne prepustnice so vam na voljo od 22. novembra do 5. decembra na spletni platformi: https://online.animateka.si/

 

Navodila za uporabo spletne platforme: http://archive.animateka.si/2021/navodila/

Pogosta vprašanja: http://archive.animateka.si/2021/pogosta-vprasanja/