AV dogodek: LELEE x Miloš Tomić – ODPOVEDANO

25.11.2021

LELEE x Miloš Tomić @Animateka

AV dogodek

01.12.2021 ob 22:00 v Stari mestni elektrarni – Elektro Ljubljana

 

Domača zvedava indie-rock/post-punk zasedba Lelee se je s svojim iskrivim in vznemirljivim indie kitarskim zvenom ter prepletanjem moško-ženskih vokalov v makedonščini in srbščini hitro vpisal v zavest regionalne alternativne javnosti. Lelee navdih črpajo pri pionirskem nespoliranem zvoku indie rock dinozavrov à la Dinosaur Jr. in The Pixies, novodobnih indie punk ambasadorjih kot so Sweeping Promises in Uranium Club, lahkoživem jangle popu iz obeh ameriških obal in v smislu regionalne avtentičnosti tudi jugoslovanskem novem valu. Navkljub generacijski razliki vsi člani benda delijo iskreno naklonjenost do zvokov iz polpretekle indie zgodovine, ki jih radi gnetejo v sodobnejše inačice, s katerimi naslavljajo modernega poslušalca.

Bandcamp: https://lelee.bandcamp.com/

Facebook: @leleeband

Instagram: @leleeband

Tokrat združujejo moči z Milošem Tomićem, ki bo poskrbel za VJ/animirano spremljavo njihovega koncertnega nastopa. Edinstvena glasbena in vizualna izkušnja, ki jo tako zelo potrebujemo v teh čudnih časih.

 

VSTOP: 6EUR

PREDPRODAJA VSTOPNIC: https://olaii.com/event/1372/animateka-2021-animirana-noc

Vstopnice že v predprodaji, število sedežev je omejeno.

 

V sklopu Mednarodnega festivala animiranega filma Animateka, v sodelovanju z Moonlee Records in Zavodom Bunker.

Obisk kulturnih prireditev je mogoč z izpolnjenim PCT-pogojem ob predložitvi osebnega dokumenta. Obvezno je nositi kirurške ali maske FFP2.