Otroška žirija

Maks Peštaj Zevnik

Živijo, moje ime je Maks, star sem dvanajst let in nogomet treniram že pol svojega življenja. V šoli sta mi najljubša predmeta šport in matematika. Ja, matematika mi je res super, zelo rad hodim na vsa tekmovanja iz matematike. Rad igram računalniške igrice, najraje Fifo in Fortnite. Velikokrat pa sem tudi v kinu in verjamem v stavek znanega režiserja: Dobri filmi te navdušijo, vrhunski filmi ti spremenijo pogled na svet.

Pika Redžić

Ime mi je Pika, stara sem devet let. Hodim v glasbeno šolo, igram kljunasto flavto. Doma imam mačko Čiči, ki je zelo ljubka. Rada ustvarjam in berem. Od zadnjih filmov, ki sem jih gledala, mi je všeč Bertov dnevnik.

Lourenco Kajetan Slatinšek Raon

Hodim v sedmi razred, rad igram klavir, tenis in igro Deltarune. Rad tudi rišem in delam animacije. Objavljene so na mojem Youtube kanalu Slatinšek Raon.

Metka Vidmar

Stara sem devet let in obiskujem četrti razred Osnovne šole Dravlje. Zelo rada berem. V prostem času skačem s kolebnico in se igram s prijatelji. Ob večerih z veseljem gledam filme in se igram družabne igre.

Jaro Zorc

Sem Jaro. Star sem deset let. Hodim v peti razred na Osnovno šolo Trnovo. V prostem času igram rokomet, plešem sodobni ples in gledam filme. Zelo rad imam živali in si želim psa. Najraje pa programiram igrice. Veseli me, da bom žirant na Animateki.