Spletne šolske projekcije

Tudi v letošnjem šolskem letu smo na Animateki za vrtce in šole pripravili izbor najboljših sodobnih animiranih filmov domačih in tujih avtorjev – sporočilno in likovno bogata dela, raznolika po vsebini in tehniki. Programi kratkih filmov so skrbno oblikovani tako, da ustrezajo različnim starostnim skupinam – od predšolskih otrok pa do dijakov, in so opremljeni z gradivi za pedagoge in mlade gledalce. Šolske projekcije bodo letos na voljo za ogled preko spleta.

Dodatna gradiva

Rezervacija projekcij in cena ogleda

Spletne šolske projekcije potekajo od 30. novembra do 9. decembra. Posamezno projekcijo pripravimo v terminu, dogovorjenem z vrtcem ali šolo, prek spletne povezave z geslom, ki je veljavno na dan ogleda. Ogled kratkih filmov je mogoč v šoli ali vrtcu ali, v primeru šolanja na daljavo, od doma. Podrobnejša tehnična navodila za spletni ogled in gradiva vam posredujemo ob prijavi.

Cena posamezne vstopnice za spletni ogled je 2,70 € na učenca oz. dijaka. Za spremljevalce je ogled brezplačen. Plačilo prek naročilnice.

Rezervacija spletnih šolskih projekcij

Anja Cepuš Dečman

M: 030 315 701
E: solski@kinodvor.org

Za dodatne informacije o programu se lahko obrnete na:

Petra Gajžler

M: 040 517 986
E: petra.gajzler@animateka.si

Zaradi epidemioloških razmer ogled programov v kinu trenutno ni mogoč. Ob morebitnih spremembah vas pravočasno obvestimo o dodatnih možnostih.

Bodite obveščeni o našem programu za vrtce in šole in se prijavite na obvestila.