Otroška žirija

Aurora Nuredini

Moje ime je Aurora Nuredini. Stara sem 12 let in hodim v OŠ Prežihovega Voranca. Treniram ritmično gimnastiko in igram na klavir. V prostem času rada berem ali gledam filme.

Benjamin Prosič Sivec

Jaz sem Benjamin. Star sem 12 let. Ful imam rad stripe, najboljši mi je pa Calvin in Hobbes. Nasploh rad berem. Z družino pogosto gledamo filme in potujemo. V šoli sem na vzgoji za medije, ker me risanke in filmi zelo zanimajo. Moja najljubša hrana je suši.

Iva Barbarić

Stara sem 7 let. Živim v Ljubljani in hodim v 2. a razred. Rada berem Pasjega moža, ker je zabaven. Doma imam mačka Čilija. Igram čelo. Rada raziskujem in rišem. In gledam filme. Ko bom velika, bom delala kot iskalka kristalov in trenirala parkour.

Niko Štefe

Sem Niko Štefe, star sem 8 let in obiskujem 3. razred OŠ Dr. Vita Kraigherja v Ljubljani. Rad se ukvarjam s športom, ustvarjam, rišem, berem stripe in sestavljam lego kocke. Sodeloval sem že na več delavnicah animiranega filma in sem zelo užival.

Darijan Demec

Ime mi je Darijan. Star sem 9 let in hodim v 4. razred. Ker rad poslušam rock glasbo, se učim igrati na bobne in električno kitaro. V prostem času rad rišem, se igram z lego kockami, gledam risanke in črno-bele filme o Godzilli, berem stripe. Trenutno izdelujem tudi strip z naslovom Prigode kapitana Loparja.