Odprte prijave za AnimatekaPRO Pitch 2021!

11.10.2021

Peto poglavje našega tekmovanja AnimatekaPRO Pitch je odprto za prijave! Namen tekmovanja je promovirati nove kratke animirane filme iz regije nekdanje Jugoslavije in jim pomagati pri dobrem začetku na področju trga animacije.

AnimatekaPRO Pitch je odprt za animirane projekte v razvoju za posamezne kratke animirane filme, ki trajajo manj kot 20 minut.

 

Odvijal se bo v Ljubljani, prve dni 18. edicije Mednarodnega festivala animiranega filma Animateka (29. november-5. december 2021). Vsem izbranim udeležencem bomo pomagali z rezervacijo nastanitve v Ljubljani in akreditacijo.

Pred predstavitvami bo za udeležence potekala sledila delavnica, ki jo bo vodil strokovni mentor, da bi z njimi prediskutiral in/ali natančno izpilil prednosti in slabosti njihovega projekta ter najboljše strategije za njegovo predstavitev.

Sodelujoča ekipa posamičnega projekta bo imela 10 minut časa za izvedbo predstavitev. Zmagovalni projekt bodo izbrali člani mednarodne žirije izkušenih filmskih strokovnjakov.

 

Dva člana zmagovalnega projekta bosta prejela akreditacijo za CEE Animation Forum 2021, vključno z nastanitvijo in prevozom.

Več o pravilih in predpisih si preberite TUKAJ!

 

Rok za oddajo predlogov je 27. oktober 2021. POŠLJITE SVOJ PROJEKT! >>

V partnerstvu s CEE Animation Forum in v sodelovanju z Društvom slovenskega animiranega filma ter  Bunkerjem.