Navodila za uporabo spletne platforme

Posamezno vstopnico, paket vstopnic ali festivalsko prepustnico lahko kupite na spletnem naslovu:  https://tickets.animateka.si/passes/buy

Kliknite »Kupi / Buy« in prikazalo se bo pojavno okno za dokončanje nakupa.

 

Posamezno vstopnico je možno kupiti tudi direktno na festivalski platformi.

Za dokončanje nakupa se morate registrirati na spletni platformi Eventive, kar storite tako, da vpišete svoj veljaven elektronski naslov (1) in pritisnete »Continue«.

Po elektronskem naslovu vpišete:

– svoje ime in priimek (3),

– izberete geslo (4) (ki mora biti dolgo najmanj 8 znakov) in ga vnesete v zahtevana polja (5).

– po registraciji (6) bo stvarjen bo vaš uporabniški račun (potrdilo o registraciji boste prejeli na elektronski naslov) in pojavilo se bo varno okence za nakup izbrane vstopnice / paketa / prepustnice.

 

Spletno plačilo se izvede s kreditno/debetno kartico v varnih pogojih. Uporabite lahko kreditno kartico ali debetno kartico VISA (klasično in Electron) ali MASTERCARD (vključno s kartico Maestro, če ima številko CVV2/CVC2).

 

Po končanem nakupu se vam bodo izpisale podrobnosti nakupa. Preden zaprete okence, izberite in vpišite še ime svoje festivalske prepustnice / vstopnice. (7).

 

 

Na vaši profilni strani (1)  bodo na voljo osnovne informacije o programih ter kupljenih in uporabljenih vstopnicah za posamezne programe. Če želite gledati filme, kliknite na povezavo https://online.animateka.si/start/, kjer vas čaka virtualni katalog vseh programov.

My Passes (2)

Tukaj se nahaja seznam kupljenih paketov/prepustnic. Spremljate lahko tudi, koliko posameznih vstopnic je še v vašem izbranem paketu in koliko ste jih že porabili.

My Tickets (3)

Tukaj se nahajata seznam vseh posameznih vstopnic, ki ste jih kupili, in neposredna povezava za ogled vašega izbranega programa.

Pomoč / Help (4)

Tukaj najdete elektronski naslov in telefonsko številko, kamor se lahko obrnete po pomoč, če naletite na problem pri nakupu vstopnic ali delovanju spletne strani.

Glej filme / Watch films (5)

Tukaj se nahaja celoten festivalski program, ki bo na voljo od 30. 11. dalje.

Ogled filmov je mogoč na: https://online.animateka.si/start

Če ste kupili:

  • posamezno vstopnico, lahko izberete 1 program s seznama;
  • paket 4+1, lahko izberete 5 različnih programov;
  • festivalsko prepustnico, vam je na voljo ves spletni program.

Filme si boste lahko ogledali kadarkoli med 30. 11. in 09. 12. 2020.

Ko izbrani program odklenete, boste imeli na voljo 4 ure, da si ga ogledate. Po pretečenih 4 urah ogled programa ne bo več mogoč.

Vsaka filmska projekcija se odklene z gumbom »Poglej filme / Watch films«.

Če naletite na problem pri nakupu vstopnic ali potrebujete dodatno pomoč, pošljite sporočilo na website@animateka.si ali nas pokličite na 040629810.