Nedelja za najboljše

Nedelja je že tradicionalno posvečena programom, ki pred veliko platno vabijo vso družino in tudi tokrat ni nič drugače: celovečerci Tito in ptice (8+), Slavna medvedja zasedba Sicilije (6+) in Najboljši iz Slona 2019 (6+) vabijo na družinsko preživljanje časa v kinu.

 

Zvečer se bomo znova osredotočili na odrasle in s filmoma Funan in Lastovke iz Kabula obravnavali resnejše teme, za konec pa smo prihranili izbor najboljših letošnjih kratkih: Zmagovalni filmi Animateke bodo na sporedu ob 21. uri v Kinodvoru.

 

V obeh programih najboljših kratkih bo lahko danes hkrati z nami v Ljubljani uživalo eše občinstvo v nekaterih kinih po Sloveniji, saj se bosta izbora najboljših filmov odvrtela tudi v Mestnem kinu Domžale, Filmskem gledališču Idrija ter v Mestnem kinu Metropol v Celju!

 

Program Najboljši iz Slona se bo v vseh kinih zavrtel sočasno, ob 17h, program za odrasle bo v Ljubljani, Domžalah in Idriji na ogled ob 21h, v Celju pa izjemoma že ob 19h.

 

Nakup vstopnic bo možen v izbranem kinu

 

Poleg projekcij je danes do 18h v Moderni galeriji še zadnji dan na ogled razstava VR360°@ANIMATEKA. Izkoristite priložnost!

V procesu zagotavljanja najvišje kakovosti storitev vaše podatke upravljamo z največjo skrbnostjo in upoštevamo najvišje standarde, ki jih določajo evropske uredbe ter slovenska zakonodaja. Pravilnik o varstvu podatkov

Pravilnik o varstvu podatkov