Najlepše darilo

Najbrž poznate tisto, Nasmeh nič ne stane, vendar čudežno deluje … Enako bi lahko rekli za donacijo 0,5% vaše dohodnine, ki lahko osreči in podpre eno od nevladnih organizacij po vašem izboru, vi pa zaradi tega ne boste imeli na računu nič manj.

 

Že nekaj let je na tem seznamu tudi Animateka oz. Društvo za oživljanje zgodbe 2 koluta, ki poleg organiziranja festivala skrbi še za distribucijo kakovostnih animiranih filmov za otroke in odrasle, za filmsko vzgojo in občasno izda tudi kakšen risani roman ali strip!

 

Če imate radi kar počnemo, nas torej kar prek sistema e-davki lahko obdarite z nekaj kliki.

 

Potrebujete naslednje podatke:

Ime oz. naziv upravičenca: DRUŠTVO ZA OŽIVLJANJE ZGODBE 2 KOLUTA

Davčna številka: 33976155

Odstotek (%): 0,5

 

Za vse, ki jim e-davki niso blizu in imajo raje običajne poštne poti, je na voljo tale obrazec z zahtevo za namembo dohodnine, ki izpolnete, natisnete, podpišete in pošljete na vaš davčni urad oziroma izpostavo.

 

Davčni organ upošteva veljavne zahteve, s katerimi razpolaga na dan 31. decembra leta, za katero se dohodnina odmerja. Zahteva velja do trenutka, ko davčni organ prejeme novo zahtevo ali preklic zahteve.

 

Več informacij vas čaka tudi na tej povezavi.

 

Hvala za vaših 05!

 

V procesu zagotavljanja najvišje kakovosti storitev vaše podatke upravljamo z največjo skrbnostjo in upoštevamo najvišje standarde, ki jih določajo evropske uredbe ter slovenska zakonodaja. Pravilnik o varstvu podatkov

Pravilnik o varstvu podatkov