za otroke od 3. leta starosti dalje

Maestro

Maestro

Illogic

Francija, 2019, dcp, 1:42

Globoko v gozdu zbor divjih živali začne nočno opero pod taktirko dirigentke veverice.

Zadnji jesenski dan / Le dernier jour d'automne / The Last Day of Autumn

Zadnji jesenski dan / Le dernier jour d'automne / The Last Day of Autumn

Marjolaine Perreten

Švica, Francija, 2019, dcp, 7:20

Gozdne živali skrivaj zbirajo zapuščene dele koles, da bi izdelale zase primerna vozila. Pripravlja se izjemna dirka. Dirka zadnjega jesenskega dne.

Tako zraste … žaba / How It Grows… Frog

Tako zraste … žaba / How It Grows… Frog

Miha Kalan, Jernej Žmitek
( Invida )

Slovenija, 2019, dcp, 5:

Mala živalca se rodi. Kmalu si mora poiskati hrano, da lahko začne rasti. Včasih mora biti previdna in se skriti pred plenilci. Dnevi minevajo in mala živalca ni več tako majhna. Zrasla je v odraslo žival in sama raziskuje svet, dokler ne opazi nekoga zelo posebnega. Družico iste vrste! Zaljubita se in življenjski krog se znova prične.

Koyaa – Izmuzljivi papir / Koyaa – Elusive Paper

Koyaa – Izmuzljivi papir / Koyaa – Elusive Paper

Kolja Saksida
( Zvviks )

Slovenija, 2019, dcp, 2:45

Koyaa si zaželi slikanja, a prazen list papirja se na lepem začne prepogibati; zloži se v papirnato letalo ter vzleti. Koyaa se požene za njim. Toda papir prehaja v različne oblike in je skrajno izmuzljiv!

Idle

Idle

Robert S. Medved ima smolo: božiča ne more preživeti s svojimi najdražjimi, temveč je obsojen na družbo precej zdolgočasenega tipa. Sicer se trudi prilagoditi okoliščinam, a če nočeš, da je božič popoln polom, nujno potrebuješ iskro življenja.

Samove sanje / Le rêve de Sam / Sam’s Dream

Samove sanje / Le rêve de Sam / Sam’s Dream

Nolwenn Roberts

Francija, 2018, dcp, 7:18

Nekega sončnega pomladnega jutra se mišek Sam odloči, da bo uresničil svoje sanje. In te sanje niso kar tako: mišek hoče leteti z lastovicami. Na voljo ima točno eno leto, da premaga zakon gravitacije in nerazumevanje drugih živali.

Toofa & Poofa

Toofa & Poofa

Denis Alenti
( Recircle )

Hrvaška, 2019, dcp, 3:20

To je zgodba o mačjih damah – Toofi in njeni mlajši sestri Poofi. Dvojica, ki prekipeva od brezmejnega navdušenja in energije, je vedno pripravljena na nove dogodivščine.

Predvajanja

V procesu zagotavljanja najvišje kakovosti storitev vaše podatke upravljamo z največjo skrbnostjo in upoštevamo najvišje standarde, ki jih določajo evropske uredbe ter slovenska zakonodaja. Pravilnik o varstvu podatkov

Pravilnik o varstvu podatkov