Anet ter Horst

Anet ter Horst

Nizozemska

Anet ter Horst (Nizozemska) je študirala nizozemski jezik in književnost ter splošno jezikoslovje. Poklicno pot si je ustvarila kot svobodna vodja projektov in urednica/založnica. Z neslutenim zagonom in zanosom je zgradila obsežen, spoštovanja vreden opus projektov in naslovov. Kot urednica oz. založnica se posveča filmskim publikacijam, predvsem s področja animacije ali za vzgojno-izobraževalne namene navduševanja otrok in mladih za filme, ki izstopajo iz prevladujočih okvirov, hkrati pa je tudi dolgoletna urednica in producentka pri številnih dvo- in enojezičnih nizozemskih slovarjih.

Kot članica programske ekipe Nizozemskega festivala animiranega filma (HAFF) sodeluje pri izboru in oblikovanju programa tekmovalnih sekcij, sekcije Cutting Edge z vznemirljivimi in inovativnimi filmi ter posebnih programov. Odgovorna je tudi za festivalske publikacije.

Filmi na animateki

Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate s uporabo. Več informacij

Spletni piškotki