Skupaj na Animateki

Pokrovitelje nagrad in glavne partnerje že poznate, a z nami je bilo še veliko podpornikov! Že pred festivalom ste lahko na zaslonih ljubljanskih avtobusov spremljani napovedi Animateke, uživali v vikendu animacij in spremljali dnevno dogajanje, kar nam je omogočil naš dolgoletni partner GEM, Javni multimedij.

 

Za žejna usta so poskrbeli v podjetju Blender group, ki so nas na zajtrkih z avtorji krepčali z vodami Vitamin Well, na večernem dogajanju pa je po grlu steklo argentinsko pivo Quilmes, uživali smo lahko tudi ob rumu Ron Barcelos. Za to, da smo se ob prvih znakih zime lahko pogreli, se zahvaljujemo pijači Drink Me Chai Latte, jutra pa so bila lepša in bolj dišeča s skodelico kave Barcaffe. Okušanje rujne slovenske kapljice s sončnih Obalnih gričev pa nam je, kot že vrsto let, ponudilo vinarstvo Černe.

 

Udobno in hitro potovanje gostov je omogočila Avtotehna Vis, mehke postelje in prijazen sprejem pa so delo City Hotela, Park Hotela ter hostlov Tresor in Zeppelin.


Toda to je le del velike ekipe podpornikov festivala! Iz srca se zahvaljujemo vsem za vse, kar so nam omogočili.

Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate s uporabo. Več informacij

Spletni piškotki