Medena koža: predstavljamo drugi del!

V sodelovanju z Zavodom Divja misel bomo 8. junija v čudoviti Vodnikovi domačiji v Ljubljani pripravili literarno-filmski večer z avtorjem Medene kože, Jungom, ki bo posebej za to priložnost znova obiskal Slovenijo.

Ob 20. uri se bo večer začel s projekcijo Jungovega avtobiografskega animiranega dokumentarca Medena koža (75 min).

Film je nastal po prvi knjigi trilogije, zato si boste lahko z njim osvežili spomin na prebrano, spoznali Jungovo zgodbo v animirano-dokumentarni obliki in se pripravili na to, da vstopite v naslednje poglavje avtorjeve biografije.

Za izdajo obeh knjig in distribcijo filma je poskrbelo Društvo 2 koluta.

 

Dogodek se bo nadaljeval s predstavitvijo drugega dela stripa in pogovorom z avtorjem. Z njim se bo pogovarjal Igor Prassel.

 

Ko boste izvedeli vse, kar vas bo zanimalo, vas bomo povabili še na druženje v pritličju domačije, kjer boste lahko Jungu ponudili v podpis svoj izvod knjige (oba dela trilogije boste lahko ob tej priložnosti seveda tam tudi kupili) in poklepetali z njim, nami ali med sabo.

 

Dogodek je seveda brezplačen!

 

Če pa boste ravno na ta večer zasedeni ali se vam z ogledom filma mudi, pa vas še posebej toplo vabimo v Kinodvor, kjer si boste Medeno kožo lahko ogledali že v nedeljo 7.6. ob 19. uri v sklopu projekcij Za zamudnike!

Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate s uporabo. Več informacij

Spletni piškotki