Vstopnina: 3 €

 

Soundlighter prinaša pestro analogno avdiovizualno izkušnjo. Obalna umetnika in nori izumitelj so z lastnimi rokami zgradili mašince in pripomočke za izvabljanje zvoka in slike. Njihov performans vzpostavlja interakcijo vizualizacij in glasbe v realnem času ter ustvarja zvočne in svetlobne teksture.

Pod psevdonimom jesusonecstasy se slabo skriva Mitja Cerkvenik, ki poleg ustvarjanja glasbe za gledališke predstave ter dokumentarne in kratke filme muziko izvablja iz elektronskih glasbenih inštrumentov in efektov, ki so plod njegovega dela ter se poigravajo z zvoki ambientalnih razglašenih melodij analognih sintetizatorjev pa vse do zgolj ritmičnih delov z lo-fi zvokom ritem mašine.

Gašper Milkovič Biloslav & Marko Vivoda v živo in pred očmi publike ustvarjata likvidne organske vzorce, teksture in oblike, ki so plod mešanja različnih tekočin, raztopin in reagentov.

Predvajanja

Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate s uporabo. Več informacij

Spletni piškotki